Praha 10: Školní jídelna má „pětihvězdičkového“ kuchaře
S přípravou pokrmů pro všech třináct „základek“ na Desítce pomáhá profesionální kuchař Jiří Faltys, jenž má praxi mimo jiné v pětihvězdičkovém hotelu. Coby manažer kvality stravování dbá na aktualizaci výrobních postupů a receptur, na školení personálu či sestavování jídelních lístků a dosahování cílů v oblasti stravování a její kvality na úrovni školních jídelen. Angažovala ho Školní jídelna Praha 10, příspěvková organizace městské části, která zabezpečuje stravování pro žáky ZŠ. Prioritou pro ni je celkové zlepšování kultury stravování žáků a šíření osvěty.
[...]
Kontakt...
Martin Bahenský, martin.bahensky@praha10.cz
Zhlédnuto měsíčně 1
i
Příklady dobré praxe nemají charakter zpravodajství o aktuálním dění. Jedná se o aktivity, které mohou být staršího data, ale přesto jsou inspirativní. Jejich zveřejnění v Galerii udržitelného rozvoje, na stránce Dobrá praxe nebo v Inspiromatu NSZM nemá souvislost s datem jejich realizace. Texty článků jsou ponechány v původním čase a situaci.
Použité fotografie a obrázky jsou poskytnuty jednotlivými municipalitami, případně se jedná o ilustrační foto z oficiálně přístupných zdrojů.